Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Pentru a continua navigarea, avem nevoie de acceptul dvs. ACCEPT
ColorMallTeam.png

Cine suntem?

Suntem cei care au pus bazele proiectului KM100.ro, proiect care s-a bucurat de un real succes în rândul pasionaților auto și nu numai. De curând am decis să împărtășim din experiența noastră în SEO și să oferim și altora oportunitatea de a vinde pe o platformă gestionată, promovată și întreținută de către noi.

În fiecare zi ne străduim să fim cu un pas mai aproape de perfecţiune. Mai e cale lungă până acolo dar suntem optimişti. Ne apropiem cu paşi mărunţi dar siguri şi cu o echipă din ce în ce mai mare şi mai pregătită, iar asta datorită celor ca tine care au avut încredere în noi, devenindu-ne clienţi.

Ce este un Marketplace?

Un marketplace online este un site e-commerce de unde utilizatorii pot achiziționa produse de la diferite companii listate pe acea platformă. Comanda este preluată de marketplace, dar produsul este livrat de magazinul partener. Oferim magazinelor partenere la listeze produsele lor pe o platforma promovata cu posibilitatea de a vinde din prima zi.

Indiferent dacă ești la început de drum si ai doar 10 produse sau ești veteran în acest domeniu și ai peste 100.000 de produse, noi avem capacitatea de a gestiona si promova afacerea ta pentru a obține rezultatele așteptate în cel mai scurt timp.

ColorMall Marketplace

Iti dam 8 MOTIVE pentru care ar trebui sa ni te alaturi:
aboutmkt1.jpg
Ai un site insa nu ai trafic si nu stii cum sa-l obtii sau confectionezi produse "hand made" si nu ai un magazin in care sa le vinzi?
aboutmkt3.png
Iti oferim suport si te ajutam te integrezi si incepi sa vinzi in doar cateva ore!
aboutmkt4.jpg
FARA RISCURI - Traficul este gratuit, daca nu vinzi, nu platesti.
aboutmkt2.jpg
Platforma noastra este extrem de simpla si usor de administrat.
aboutmkt8.jpg
Pachete de comisionare multiple in functie de complexitatea afacerii tale.
aboutmkt5.jpg
Livrezi cu curierul favorit! Tu stabilesti politica de livrare si costurile aferente transportului.
aboutmkt7.jpg
Incasare rapida a banilor la plata ramburs direct in contul tau.
aboutmkt6.jpg
Beneficiezi de suport dedicat al echipei ColorMall Marketplace: telefonic, prin email sau folosind mesageria interna.


DESPRE PACHETELE VENDORI MARKETPLACE

In acest articol, va vom prezenta beneficiile, avantajele si bonusurile fiecarui pachet vendor in parte.

Cui ne adresam?

- Celor care au o mica afacere locala si vor s-o extinda si in mediul online, pentru acestia oferim GRATUIT pe langa trafic, un magazin propriu in care sa-si incarce produsele.

- Celor care fabrica ceva cu mainile lor, respectiv obiecte de artizanat, tablouri, martisoare, cadouri, lumanari, bijuterii, obiecte de arta, etc. si care vor sa le listeze si sa le vanda in mediul online fara a avea nevoie de un magazin propriu. Magazinul il oferim noi CADOU.

- Celor care au deja un mic magazin online dar nu au suficient trafic/vanzari si vor sa-si creasca veniturile, le punem la dispozitie pe langa un magazin propriu, un tool de incarcare automata si actualizare preturi si stocuri produse.

- Celor care deja sunt "veterani" in comertul online, cu peste 100.000 de produse, le oferim pachete cu o multime de facilitati, promovari platite si eliminarea tuturor limitarilor din cadrul platformei.

Cui NU ne adresam?

Celor care vand ocazional un produs folosit/utilizat, second hand.

Te-ai hotarat? Inscrie-te, e GRATIS!

Ce oferim?

- Trafic GRATUIT care se transforma in clientii magazinului tau. Risc ZERO - daca nu vinzi, nu platesti! Noi percepem doar comision din vanzari.

- Magazin Dedicat (propriu) in care cumparatorul va regasi doar produsele tale si doar categoriile in care sunt listate produsele tale in asa fel incat iti poti promova magazinul pe retelele de socializare fara a face reclama si altor vendori. Magazinul va purta logo-ul tau, datele tale de contact si o scurta descriere despre magazinul sau produsele tale. In felul acesta, nu vei mai avea nevoie de un site propriu pentru care sa platesti gazduire, domeniu, indexare si promovare.

- Suport tehnic gratuit pentru incarcare produse. Te ajutam sa incepi.

- Promovare platita in retelele de cautare si display pentru fiecare nisa adaugata pe platforma noastra pentru a atrage clientii cei mai potriviti si cu probabilitatea cea mai mare de a cumpara produsele tale. (Facebook Ads, Google AdWords, Waze, Instagram, Twitter)

- Promovare platita prin campanii de email marketing, push notifications si SMS.

- Promovare interna (in interiorul platformei) prin bannere pe prima pagina cu trimitere spre produsele sau categoriile vendorului.

- Promovare externa prin scrierea de articole pe bloguri din nisa in care este incadrat vendorul. (in momentul de fata colaboram cu 17 bloggeri cu pozitionare buna in Google)

- Flexibilitate in alegerea curierului. Poti alege metoda de transport creata de noi sau poti sa-ti creezi tu una special pentru tine cu costurile de transport pe care le-ai negociat tu impreuna cu curierul.

- Returnarea comisionului pentru comenzile anulate la cererea cumparatorului.

- Aplicatie integrata in platforma de urmarire a vanzarilor, incasarilor si comisioanelor.

Te-ai hotarat? Inscrie-te, e GRATIS!

Pachetul STANDARD

Este un pachet ABSOLUT GRATUIT cu comision per vanzare de 15%. Platforma ColorMall Marketplace le permite sa vanda fara a avea nevoie de un site care implica cumparare domeniu, gazduire si reclama platita pentru a aduce trafic si implicit clienti. Cu ColorMall Marketplace nu platest absolut nimic decat comisionul in momentul in care vinzi. Daca nu vinzi, in concluzie riscul este ZERO.

Sunt trei cazuri in care ai nevoie de acest pachet:

1) Daca fabrici anumite produse "hand-made" si NU AI UN MAGAZIN in care sa le expui pentru a le vinde (ex. papioane, coliere, lumanari decorative, etc)

2) Daca ai un magazin fizic dar vrei sa-ti expui produsele si online sa vinzi din doua surse fara a-ti face un site propriu

3) Daca ai deja un magazin online dar nu ai trafic si nici nu stii cum sa-l obtii si implicit nu ai nici vanzari, iti inscrii site-ul pe platforma noastra iar noi iti aducem in mod GRATUIT trafic produselor tale.

Avantaje:

Lipsa unei taxe fixe lunare (abonament), se plateste doar comisionul din vanzari.

BONUS:

Iti incarcam produsele gratuit pe site-ul nostru daca ne pui la dispozitie un fisier de incarcare de tip .CSV, XML, XLS, XLSX


Pachetul PREMIUM

Este un pachet cu un numar nelimitat de produse, se recomanda vanzatorilor de talie medie sau mare. Platforma ColorMall Marketplace le permite sa incarce produsele din magazinul propriu prin feed de produse de tip .CSV si ofera suport gratuit pentru aceasta operatiune.

Comision:

Comisionul per vanzare este de 12%

Taxa lunara:

Taxa lunara (abonamentul) se regaseste in munca colegilor de la marketing care pregatesc newsletter-urile si reclamele dedicate magazinului tau pentru a aduce trafic suplimentar produselor tale, iti instaleaza si gestioneaza magazinul dedicat de pe platforma noastra, proceseaza imaginile necesare crearii bannerelor spre produsele sau categoriile tale din homepage, bannere care la un plan inferior nu exista fapt care va aduce un aport masiv de trafic catre produsele tale fata de cele ale produselor vanzatorilor care detin pachete STANDARD.

BONUSURI:

- suport pentru integrare cat mai rapida si incarcare produse pentru a incepe vanzarea din prima zi daca ne pui la dispozitie un fisier de incarcare de tip .CSV, XML, XLS, XLSX

- notificari zilnice de tip "push" dedicate cu trimitere spre produsele sau categoriile tale

- acces la "promotiile lunii" (5 promotii lunare la categorie sau produs)

- 1 buc x Slider Banner (dimensiuni 1905 x 560px) in homepage

- 2 buc x "category banner" in homepage cu trimitere spre categoriile tale sau direct spre magazin (genereaza cu 200% mai mult trafic)

- Magazin Dedicat Vendor cu logo-ul, descrierea si produsele tale fara a afisa si restul vendorilor sau produsele acestora. In acest fel il vei putea distribui pe Facebook de exemplu, fara a face reclama si celorlalti vendori.