Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Pentru a continua navigarea, avem nevoie de acceptul dvs. ACCEPT

Toți vânzătorii

Alfa Tech World
Magazinul online ZNUKY s-a nascut din dorinta unui copil de a avea jucariile pe care doar cei din "state" le au. Si-a dorit candva sa aiba jucariile acelea interesante pe care le vede la TV, dar care i se spunea ca nu sunt la noi in tara. In era tehnologica totul se intampla rapid, iar Znuky considera ca daca vom astepta sa ajunga candva si la "noi" acel taram plin de jucarii inteligente pentru copii , s-ar putea ca ai nostri copii sa ramana in urma.
ARM BUSINESS SRL
Magazin cu produse preponderent auto
Devverse
Cine suntem: o ,,mana” de prieteni , Prieten – persoana de care e legat cineva printr-o afectiune deosebita, bazata pe incredere si stima reciproca, pe idei sau principii comune. Scopul nostru: sa va oferim accesul la o gama de produse de calitate,in cea mai mare parte “fabricate in Romania” Misiunea noastra : sa depasim asteptarile clientilor prin produse si servicii de calitate. Viziunea noastra : sa devenim cel mai de incredere partener al furnizorilor nostrii. Valorile in care credem: calitate si diversitate.
HELENE SRL
Sc Helene Srl produce mobilier pentru casa si gradina.Produsele noastre sunt realizate din pvc extrudat de inalta densitate.Puteti regasi articole precum :scaune,tabureti,mese si masute,canapele,masti lavoare,dulapuri,jardiniere pentru flori,cosuri gunoi pentru exterior.
HORECA
Magazin online care ofera materii prime si consumabile pentru afaceri HoReCa
Interoffice SRL
Birotica, papetarie, creativate, arta, hobby
J&J Group SRL
JJ DISPLAYS este o afacere de familie înființată în anul 2002. Este prima companie românească de producție publicitară specializată în sisteme de afișare și prezentare profesionale din aluminiu și materiale acrilice. Suntem primii din România care producem Rame CLICK. Din primul an de funcționare și până în prezent deținem o linie completă de producție pentru mai multe tipuri de Rame CLICK. Din 2014 ne mândrim că ne-am adaptat pieții digitale fiind primii care producem suporturi și stative pentru orice tip de tabletă sau device-uri. În 16 ani de activitate am perfectat produsele clasice și am dezvoltat categorii și produse noi. Astfel am ajuns la un portofoliu de sute de produse proprii.
Smart-Pack
Unic importator si distribuitor al produselor firmei Flöter Verpackungs-Service GmbH importăm si comercializăm utilaje inteligente pentru producerea lanturilor de perne cu aer sau a covoarelor de perne cu aer necesare ambalării şi protejării produselor transportate in cutii cat si consumabile si piese de schimb pentru acestea.