Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Pentru a continua navigarea, avem nevoie de acceptul dvs. ACCEPT
ColorMallTeam.png

Cine suntem?

Suntem cei care au pus bazele proiectului KM100.ro, proiect care s-a bucurat de un real succes în rândul pasionaților auto și nu numai. De curând am decis să împărtășim din experiența noastră în SEO și să oferim și altora oportunitatea de a vinde pe o platformă gestionată, promovată și întreținută de către noi.

În fiecare zi ne străduim să fim cu un pas mai aproape de perfecţiune. Mai e cale lungă până acolo dar suntem optimişti. Ne apropiem cu paşi mărunţi dar siguri şi cu o echipă din ce în ce mai mare şi mai pregătită, iar asta datorită celor ca tine care au avut încredere ăn noi, devenindu-ne clienţi.

Ce este un Marketplace?

Un marketplace online este un site e-commerce de unde utilizatorii pot achiziționa produse de la diferite companii listate pe acea platformă. Comanda este preluată de marketplace, dar produsul este livrat de magazinul partener. Oferim magazinelor partenere la listeze produsele lor pe o platforma promovata cu posibilitatea de a vinde din prima zi.

Indiferent dacă ești la început de drum si ai doar 10 produse sau ești veteran în acest domeniu și ai peste 100.000 de produse, noi avem capacitatea de a gestiona si promova afacerea ta pentru a obține rezultatele așteptate în cel mai scurt timp.

Încearcă-ne! N-o să te dezamăgim.

Echipa Noastră

ceo.png
Stefan Nicolae Fondator & CEO
conta.png
Stefan Cristina Administrative Manager
webdev.png
Alex Grozav Web Developer Specialist