Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Pentru a continua navigarea, avem nevoie de acceptul dvs. ACCEPT

Celebrele taxiuri londoneze devin electrice cu London EV Company

03/04/2018
de catre Administrator ColorMall.ro
blog-taxiuri-londoneze-electrice

Iată un nou pas făcut la Londra pentru a reduce poluarea. London EV Company a lansat varianta electrică a celebrelor taxiuri londoneze, propulsate de data asta de un motor electric.

După ce anul trecut au reușit să capteze investiții de 400 milioane USD, compania a lansat în producție la începutul anului un model de mașină electrică care săptămâna trecută a fost certificată pentru a putea fi folosită ca și taxi în Londra.

Autonomia este de 80 mile însă mașinile sunt dotate și cu un generator pe benzină, de 1.5 litri, care crește simțitor distanța pe care o poate parcurge între două încărcări.

Odată cu lansarea în piață a taxiurilor, compania a creat și mai multe puncte de încărcare în oraș – momentan 57 însă are în plan 1000 de puncte de încărcare rapidă, care să deservească în viitor un număr estimat de 9000 de taxiuri (până în 2021).

levc-2017-taxi2.jpg?1522753670649

Aceasta poate fi momentan o problemă, însă responsabilii cu infrastructura din Londra consideră că este posibil ca punctele de încărcare rapide (care necesită branșamente electrice de putere) pot fi dezvoltate într-un ritm corespunzător numărului de mașini electrice din traficul londonez.

Este prima reacție comericală la hotarârea primăriei din Londra care va autoriza din 2018, taxiuri noi numai cu zero emisii de noxe.

Sursa: blogdetehnologie.ro

Comment-uri

Nici o postare găsită

Adauga mesaj