Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Pentru a continua navigarea, avem nevoie de acceptul dvs. ACCEPT

Platforma ColorMall Marketplace: Ce este? Cui ne adresăm?

17/04/2018
de catre Administrator ColorMall.ro
blog-despre-platforma-marketplace

Ce este ColorMall Marketplace?

ColorMall Marketplace este "o piata", un site e-commerce de unde utilizatorii pot achiziționa produse de la diferite companii listate pe acea platformă. Comanda este preluată de marketplace, dar produsul este livrat de magazinul partener. Oferim magazinelor partenere posibilitatea de a lista produsele lor pe o platforma bine promovata cu posibilitatea de a vinde din prima zi.

Cu alte cuvinte, noi gazduim magazinul tau, iti aducem clienti, tot ce trebuie sa faci tu este sa expediezi coletele.Indiferent dacă ești la început de drum si ai doar 10 produse sau ești veteran în acest domeniu și ai peste 100.000 de produse, noi avem capacitatea de a gestiona si promova afacerea ta pentru a obține rezultatele așteptate în cel mai scurt timp.

Cui ne adresam?

- Celor care au o mica afacere locala si vor s-o extinda si in mediul online, pentru acestia oferim GRATUIT pe langa trafic, un magazin propriu in care sa-si incarce produsele.

- Celor care fabrica ceva cu mainile lor, respectiv obiecte de artizanat, tablouri, martisoare, cadouri, lumanari, bijuterii, obiecte de arta, etc. si care vor sa le listeze si sa le vanda in mediul online fara a avea nevoie de un magazin propriu. Magazinul il oferim noi CADOU.

- Celor care au deja un mic magazin online dar nu au suficient trafic/vanzari si vor sa-si creasca veniturile, le punem la dispozitie pe langa un magazin propriu, un tool de incarcare automata si actualizare preturi si stocuri produse.

- Celor care deja sunt "veterani" in comertul online, cu peste 100.000 de produse, le oferim pachete ENTERPRISE cu o multime de facilitati, promovari platite si eliminarea tuturor limitarilor din cadrul platformei.

Cui NU ne adresam?

Celor care vand ocazional un produs folosit. Pentru asta exista platforme ca OLX si Okazii.

Te-ai hotarat? Inscrie-te, e GRATIS!

Ce oferim?

- Trafic GRATUIT care se transforma in clientii magazinului tau. Risc ZERO - daca nu vinzi, nu platesti! Noi percepem doar comision din vanzari.

- Magazin Dedicat (propriu) in care cumparatorul va regasi doar produsele tale si doar categoriile in care sunt listate produsele tale in asa fel incat iti poti promova magazinul pe retelele de socializare fara a face reclama si altor vendori. Magazinul va purta logo-ul tau, datele tale de contact si o scurta descriere despre magazinul sau produsele tale. In felul acesta, nu vei mai avea nevoie de un site propriu pentru care sa platesti gazduire, domeniu, indexare si promovare.

- Suport tehnic gratuit pentru incarcare produse. Te ajutam sa incepi.

- Promovare platita in retelele de cautare si display pentru fiecare nisa adaugata pe platforma noastra pentru a atrage clientii cei mai potriviti si cu probabilitatea cea mai mare de a cumpara produsele tale. (Facebook Ads, Google AdWords, Waze, Instagram, Twitter)

- Promovare platita prin campanii de email marketing, push notifications si SMS.

- Promovare interna (in interiorul platformei) prin bannere pe prima pagina cu trimitere spre produsele sau categoriile vendorului.

- Promovare externa prin scrierea de articole pe bloguri din nisa in care este incadrat vendorul. (in momentul de fata colaboram cu 17 bloggeri cu pozitionare buna in Google)

- Flexibilitate in alegerea curierului. Poti alege metoda de transport creata de noi sau poti sa-ti creezi tu una special pentru tine cu costurile de transport pe care le-ai negociat tu impreuna cu curierul.

- Returnarea comisionului pentru comenzile anulate.

- Aplicatie integrata in platforma de urmarire a vanzarilor, incasarilor si comisioanelor.

Te-ai hotarat? Inscrie-te, e GRATIS!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Adauga mesaj